Qigong

Qigong kan betyder energi arbejde eller energi færdighed, og er ikke som Tai Chi Chuan et avanceret kampsystem. Qigong er generelt mindre krævende at lære end Tai Chi, men det vil stadig give dig et meget stort udbytte.

Alle mennesker kan have stor nytte af at dyrke Qigong. Det ved de i Kina, og det er vi ved at opdage i Vesten.

Qigong bestå af nogle afbalancerede og rolige bevægelser, som gør at energien kommer til at flyde bedre, hvilket er med til at styrke den enkeltes helbred og samtidig give et godt velvære.

Det er især vigtigt at bentøjet fungerer godt. Benene er vores daglige fundament, og er de stærke, er det godt for ryggen og for balancen.

Ro i sindet

Når vi laver Qigong bevæger vi os langsomt og i vores eget tempo, og lidt efter lidt bliver vores bevægelser mere bevidste, sikre og rolige. Vi opnår med Qigong ro i sindet, og de afslappet og rolige cirkulerende bevægelser i Qigong gør, at de indre organer bliver blidt masseret, og at energien kommer til at flyde bedre.

Qigong er godt for kredsløbet, nervesystemet, musklerne, senerne og knoglerne, og sidst men ikke mindst: sindet.

TaiChiForm Stig Sørensen Qigong

Qigong undervisning

Hos Tai Chi Form træner vi Qigong flere gange om ugen - der er Qigong hold tæt på Nørreport Station hver tirsdag og torsdag morgen.

Læs mere om Qigong holdene her.

"Vær som et bjerg. Bevæg dig som en stor flod"


Webdesign: www.designerbird.dk

TaiChiForm • Tai Chi og Qi Gong undervisning • Oehlenschlægersgade 56, 1. th. • 1663 København V • Tlf. nr.22 90 08 66 • E-mail: stigklar@yahoo.dk