Hvad er Qigong

Det at opleve, at vi rent faktisk kan abejde med energi er ofte en stor oplevelse. Qigong betyder energiarbejde og hjælper os til at frigøre spændinger i nakke og skuldre, styrker benene og skaber en tilstand af klar, rolig og vågen bevidsthed. Herudover giver Qigong os en forøget adgang til energi.

Qigong bygger på de samme principper som Tai Chi. Qigong er meditativt og fokuserer meget på helbredet, men i modsætning til Tai Chi beskæfter det sig mindre eller slet ikke med de forsvarsmæssige aspekter i kampkunsten.

Alle deltagere på denne workshop vil lære forskellige øvelser, som kan styrke deres velbefindende og helbred. Der vil blive demonstreret Qigong øvelser, som er kendetegnende ved, at de er simple at udføre og indeholder stor kraft og dybde. Øvelserne er meget virkningsfulde og gavnlige for helbredet.

Qigong er generelt nemmere at lære end Tai Chi, og kan også udføres siddende. I denne workshop/foredrag fokuserer vi på, hvordan vi arbejder med energi primært individuelt, men også i gruppemæsssige sammenhænge.

Alle organisationer og arbejdspladserkan have stor nytte og glæde af at kende til, hvordan vi får energien til at arbejde mere frit og hensigtsmæssigt.

Bestil workshop

Mød Tai Chi på jeres arbejdsplads og oplev mere af verdens dybde og livets muligheder.

Kontakt Stig von Rosen på 22 90 08 66 eller e-mail stig@taichiform.dk for at bestille workshop eller for yderligere information.

Webdesign: www.designerbird.dk

TaiChiForm • Tai Chi og Qi Gong undervisning • Oehlenschlægersgade 56, 1. th. • 1663 København V • Tlf. nr.22 90 08 66 • E-mail: stigklar@yahoo.dk