Erhverv workshop

Tai Chi Form tilbyder Tai Chi og Qigong workshops og foredrag til virksomheder, institutioner, foreningener og organisationer.

Tai Chi er et enestående udviklingssystem, der bygger på kampkunst, meditation og østerlansk viden om kroppen. At få indblik i Tai Chi er at få kendskab til, hvordan verden fungerer (både den indre og ydre verden), og hvilken muligheder vi har for at leve bedre i den.

Tai Chi Form tilbyder 5 workshop og foredrag, der hver især giver indblik i, hvad Tai Chi er, og hvordan virksomheder, institutioner, foreninger og organisationer kan have glæde af Tai Chi.

Du kan læse mere om hver enkelt workshop/foredrag i menuen til venstre eller via links her:

Bestil workshop eller foredrag

Bestil en workshop eller foredrag om Tai Chi og oplev mere af verdens dybde og livets muligheder.

Kontakt Stig von Rosen for mere information på 22 90 08 66 eller på e-mail: stig@taichiform.dk

Hvad er Tai Chi?

Tai Chi har de fleste mennesker set eller hørt om. Det er de langsomme bevægelser, som man ser kineserne stå og lave i parker for at få et langt og godt liv. Selvom mange kan genkende Tai Chi, har få mennesker fundet ud af, hvad denne bevægelse og livskunst egentlig handler om.

Graver vi lidt dybere, opdager vi, at Tai Chi indeholder en guldgrube af værktøjer og teknikker, der kan udvikle og hjælpe os mennesker på en række områder.

Hvordan gavner Tai Chi?

Med en øget forståelse af Tai Chi, opnår vi mere ro i sindet. Dette kan hjælpe os i vores ofte hetiske hverdag og gøre vores arbejde lettere. Tai Chi lærer os også at være mere klar i forhold til de udfordringer, vi står over for, samt at udføre vores daglige handlinger i harmoni og balance og med et energimæsssigt overskud.

Dette hænger bl.a. sammen med, at Tai Chi lærer os at være eller forblive dybt forankret i vores center eller fysiske midte. Tai Chi gør os mere velbalaceret, vågne og hamoniske, så vi kan forblive rolige og aktive på samme tid. Herudover lærer Tai Chi os en masse om, hvordan vi bliver bedre til at samarbejde og løse vanskelige situationer.

Tai Chi eller T'ai Chi Ch'uan, som kampkunsten rigtig hedder, kan direkte oversættes til den Store Ultimative Kraft eller Næve. Det handler om, hvordan vi kan frigive og kultivere vores indre ressourcer på en harmonisk måde med udgangspunkt i selve livskraften. Vi arbejder med selve livskraften i Tai Chi, og det skal ikke forståes abstrakt. Livskraften er en kraft, vi alle har, og som vi mærker meget konkret, når vi har arbejdet med Tai Chi et stykke tid.

Erfaren instruktør

Stig von har arbejdet intensivt i 19 år med Tai Chi hver dag og har igennem årerne modtaget undervisning fra nogle af verdens absolut største Tai Chi mestre.

Stig lever af at undervise i Tai Chi og Qigong på fuld tid og har 15 års undervisningserfaring. Igennem dette arbejde har Stig mødt flere hundrede Tai Chi udøvere og lært og set, hvad Tai Chi kan gøre for andre mennesker. Du kan læse mere om Stigs baggrund her.

Tai Chi egner sig godt til

• teambuilding

• personaleudvikling

• workshops

• events

• foredrag & opvisning

• mindfulness på arbejdspladsen

Tai Chi er et enestående system, der kan hjælpe mange mennesker til at udfolde deres potentiale, og derfor har jeg valgt at tilbyde workshops og foredrag til virksomheder og medarbejdergrupper.

Jeg ønsker, at endnu flere vil blive inspireret af den vidunderlige kunst, som Tai Chi er og på denne måde få øje på nye muligheder i deres liv og arbejde.

Stig von Rosen

Tai Chi Form workshop

Webdesign: www.designerbird.dk

TaiChiForm • Tai Chi og Qi Gong undervisning • Oehlenschlægersgade 56, 1. th. • 1663 København V • Tlf. nr.22 90 08 66 • E-mail: stigklar@yahoo.dk