Arrangementer

Fra tid til anden holder vi forskellige arrangementer om Tai Chi Chuan, Qigong, personlig udvikling m.m. i Tai Chi Form. Du kan læse om arrangementerne her eller følge med på vores Facebook gruppe: www.facebook.com/taichiform

Aktuelle arrangementer

tai chi form åben træning

Sammen med Hvid Trane Tai Chi Chuan & Qigong forening holder Tai Chi Form Åben Træning lørdage i lige uger på Kildevældsskolen, København Ø. Alle der træner Yang stil Tai Chi Chuan er velkommen.

Læs mere om Åben Træning her

Tidligere arrangementer

tai chi i byen

Tai Chi i byen

I samarbejde med Hvid Trane Tai Chi & Qigong forening lavede Tai Chi Form en række arrangementer rundt omkring i København i løbet af sommeren 2013. Vi mødtes forskellige steder for at lave Formen sammen og samtidig besøge steder i København. Vi stod bl.a. i Det Kongelige Biblioteks Have og i Landbohøjskolens Have.

tai chi chuan og qigong dag 2013

World Tai Chi & Qigong dag 2013

I anledningen af verdensdag for Tai Chi Chuan og Qigong den 27. april 2013 inviterede Tai Chi Form sammen med den nystiftede Tai Chi & Qigong foreing Hvid Trane alle interessede til at deltage i et heldagsarrangement. Vi havde en hyggelig dag på Østerbro, hvor både nye og gamle fik mulighed for at mærke noget af den indre ro og kraft i Qigong og Tai Chi.

World Tai Chi & Qigong dag 2011

I anledningen af verdensdag for Tai Chi Chuan og Qigong den 30.april 2011 inviterede Tai Chi Form alle interessede til at deltage i at lave Den Langsomme Form. Vi havde en hyggelig formiddag ved Islands Brygge, hvor vi sammen lavede formen. Bagefter viste Stig fra Tai Chi Form Sværd-sættet.

Tai Chi på Kulturnatten 2011

På kulturnatten 2010 var Stig og Ulrike med i en Tai Chi Chuan opvisning arrangeret af Dorthe Kisbye. På en myldrende Hovedbanegård under uret lavede vi formen og flere af våbensættene. En lille times tid var der lidt fredligere på Hovedbanegården.

Webdesign: www.designerbird.dk

TaiChiForm • Tai Chi og Qi Gong undervisning • Oehlenschlægersgade 56, 1. th. • 1663 København V • Tlf. nr.22 90 08 66 • E-mail: stigklar@yahoo.dk